Purmerend

SummerNightShopping: Gezellig druk in de binnenstad

Purmerend – Gisteravond waren de winkels in de binnenstad open tot 23:00 uur. Het was gezellig druk in de binnenstad. Op diverse plaatsen in de binnenstad stonden DJ’s hun klanken naar het winkelend publiek te ventileren. Winkeliers hadden groot ingezet op diverse kortingsacties.

In de Lutherse kerk was er een kunstmarkt georganiseerd door studio Armans. Lokale kunstenaars konden daar hun werk aan het publiek laten zien. Kunstenaar Mark de Vries schilderde live voor de ingang van de kerk. Vrij schilderen is waar het bij Mark om draait. Vrij zijn om te doen en te maken waar hij zin in heeft. Een Freepainter dus.

Volgens een winkelier was het een topavond voor de omzet. Multi-IJs gaf aan dat het een van de drukste dagen was.

BBQ-chef Danny Hovestad zorgde voor tapas op de kruising van de Kolkstraat en Dubbele Buurt. Trafassi was in het Eggert Winkelcentrum aanwezig om zijn kleine wasjes en grote wasjes in de wasmasjien te doen.

Relevant artikel:

Weekend-tip: vrijdag Summer Night Shopping Purmerend

Hieronder een impressie van gisteravond.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.