Purmerend

Fontein Koemarkt woensdag weer open

Purmerend – Vanaf woensdag 4 juli gaat de fontein op de Koemarkt weer aan. Tot oktober spuit hij dagelijks water, behalve op dinsdag in verband met de markt. Dit liet de gemeente vandaag weten via de website.

De fontein stond sinds september 2017 uit. Door beweging in de fonteinvloer en bodem waren er een aantal afvoerputjes verzakt en tegels gebroken.

De komende week wordt er nog gekit waardoor de fontein af en toe even uit staat. Half juli zijn naar verwachting alle werkzaamheden afgrond en is er weer iedere dag waterplezier op de Koemarkt. Laat de gemeente verder weten.

 

Relevant artikel: Mogelijk beweging fonteinvloer en bodem Koemarkt

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.