* koophuis van de week* Wat u schrijft

Koophuis van de week: Strandfontein

Heerlijk ruim wonen in de populaire wijk Weidevenne, Purmerend?

Ons huis aan de Strandfontein 30 staat nu online op Funda: Een zeer riante moderne en riante woning van maar liefst 168m2!

Het gezinshuis is van alle gemakken voorzien. Bovendien heeft het een uitstekende afwerking en de uitstraling van een statig herenhuis. Zo kom je ze niet vaak tegen!

Ook de locatie is top; zeer centraal, tuin op het zuidwesten, in een autoluwe (doodlopende) en rustige straat en dichtbij zowel het centrum als alle uitvalswegen (A7, bus- en treinverbindingen). Wil je het huis graag eens van binnen bekijken? Dat kan natuurlijk; vraag dan een bezichtiging aan op de site van Funda.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.