112Purmerend

Leeghwaterbad rest van de dag gesloten

Purmerend – Een man van 74 jaar is tijdens het banen zwemmen op het perron van het doelgroepenbad onwel geworden. Medewerk(st)ers van het Leeghwaterbad zijn direct begonnen met reanimeren in afwachting van de opgeroepen ambulance. Het heeft niet mogen baten, ondanks de inzet van iedereen is de man enige tijd na de komst van de hulpdiensten komen te overlijden. 

De betrokken medewerk(st)ers zijn hevig ontdaan en samen met professionele hulp de gebeurtenis aan het verwerken. Een aantal bezoekers heeft het Leeghwaterbad ontdaan verlaten. Door beheerder Spurd is besloten om het Leeghwaterbad voor de rest van vandaag gesloten te houden.

Kopfoto: Haico Kats – www.regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.