* Wat u schrijft

Leerlingen van groep 8 spelen hun eindmusical in Theater de Purmaryn

Purmerend – Na het grote succes van 2 jaar geleden zijn de basisscholen in Purmerend opnieuw uitgenodigd om hun eindmusical in Theater de Purmaryn te spelen.

Hier werd enthousiast op gereageerd. De komende 2 weken schitteren de achtstegroepers van 12 basisscholen uit Purmerend dus op de planken van de grote én de kleine zaal van Theater de Purmaryn.

Alle klassen spelen de musical ‘De tent op z’n kop!’ die geschreven is door Carlo Boszhard. Een paar weken geleden gaf Carlo Boszhard de leerlingen in Theater de Purmaryn zelf een workshop met tips en tricks voor hun optreden. Ze zijn er nu dus helemaal klaar voor.

Het professionele decor, geluid en de verlichting worden verzorgd door Theater de Purmaryn.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.