Purmerend

Grote vestiging Shoeby in Purmerend

Purmerend – De eigenaar van winkelcentrum Eggert heeft een overeenkomst gesloten met modeketen Shoeby voor een compleet nieuwe winkel. De nieuwe winkel, met een totale oppervlakte van circa 257 m2, wordt ontwikkeld op de eerste etage tegenover Sportsworld. De opening van Shoeby Purmerend zal naar verwachting plaatsvinden in het najaar van 2018.

De formule van Shoeby past goed in het concept van ‘convenience en experience shopping’ centra van Wereldhave. Zo zijn er al vestigingen van Shoeby in winkelcentra de Roselaar (Roosendaal), Emiclaer (Amersfoort), Koningshoek (Maassluis), Middenwaard (Heerhugowaard) en Sterrenburg (Dordrecht).

Met de ondertekening van de overeenkomst met Shoeby brengt Wereldhave de bezettingsgraad van winkelcentrum Eggert op 99,5%.

Over Shoeby

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. www.shoeby.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.