8.7 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
HomePurmerendGrote vestiging Shoeby in Purmerend

Grote vestiging Shoeby in Purmerend

Purmerend – De eigenaar van winkelcentrum Eggert heeft een overeenkomst gesloten met modeketen Shoeby voor een compleet nieuwe winkel. De nieuwe winkel, met een totale oppervlakte van circa 257 m2, wordt ontwikkeld op de eerste etage tegenover Sportsworld. De opening van Shoeby Purmerend zal naar verwachting plaatsvinden in het najaar van 2018.

De formule van Shoeby past goed in het concept van ‘convenience en experience shopping’ centra van Wereldhave. Zo zijn er al vestigingen van Shoeby in winkelcentra de Roselaar (Roosendaal), Emiclaer (Amersfoort), Koningshoek (Maassluis), Middenwaard (Heerhugowaard) en Sterrenburg (Dordrecht).

Met de ondertekening van de overeenkomst met Shoeby brengt Wereldhave de bezettingsgraad van winkelcentrum Eggert op 99,5%.

Over Shoeby

Ruim vijfendertig jaar geleden openden John en Mieke van Deursen de eerste Shoeby winkel in Den Bosch. Wat op zeventig vierkante meter begon is inmiddels uitgegroeid tot ongeveer 230 winkels en een eigen webshop. Dit terwijl de centrale gedachte altijd onveranderd is gebleven: Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige winkels op strategische locaties en een trendy collectie in een herkenbaar handschrift voor het middensegment. www.shoeby.nl



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,875FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.7 ° C
10.1 °
7.2 °
75 %
3.6kmh
100 %
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.