14.6 C
Purmerend
zondag 23 juni 2024
HomeEvenementWeekend-tip: Popkwis in P3

Weekend-tip: Popkwis in P3

Purmerend – Eén keer per jaar een popkwis, dat kan beter. Daarom gaan we de koude kwis van december nog eens dunnetjes overdoen in de allereerste week van de zomer. Dat wordt zweten. We hopen op een hittegolf.

Op zaterdag 7 juli zal P3 weer gevuld zijn met de sterkste spelers uit de regio. Tot de tandjes toe bewapend met nieuwe feitjes, feitelijke nieuwtjes en alle andere triviale info die het verschil maakt tussen het winnen en verliezen van een popkwis. Weet jij al hoe de hond van Katy Perry heet? Hoeveel geld verbrandde The KLF? Wat is de echte naam van Jan Smit? Je moet ALLES weten.

Maar de nadruk zal 7 juli uiteraard liggen op alles wat met de sjomer, de sjon en de sjee te maken heeft. Zo niet in de kwisvragen, dan toch zeker wel in de beleving van de avond. Trek je zwembroek aan, bestel een borrelplank en geniet van een kannetje Sangria. Denk opblaasbare palmbomen en zand tussen je tenen. Verwacht alles.

Klinkt als: quizzen borrelen muziek fragmenten raden winnaar poedelprijs

De benevelde presentatie van de avond is in handen van groot-zwet(s)ers Barry van Smeden, Rik Adema en Caspar van der Waals. Laatstgenoemde sleept ondanks de hitte ook nog ‘De Clip Club’ mee naar P3 voor de broodnodige zomerse dansjes. Leun lekker achterover met je team en ervaar hoe dit presentatie-trio óók bij iedere nieuwe kwisvraag een beetje meer gaat brabbelen. Het wordt een leuke avond, zorg dat je team erbij is. En neem zonnebrandcrème mee.

What happens in P3….

Speciaal voor deze editie introduceren we het Zomeravond borrelplankje. Alleen vooraf te bestellen! Quizcaptains, verzamel je team (4 of 5 personen) bij elkaar en zet 7 juli in je agenda.

Reserveer hier je plek!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,948FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
14.6 ° C
16.1 °
13.3 °
79 %
2kmh
2 %
zo
21 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.