20.7 C
Purmerend
zaterdag 13 april 2024
Home112Man overleden bij incident Citerstraat

Man overleden bij incident Citerstraat

Purmerend – De hulpdiensten werden deze ochtend rond 05.45 uur gealarmeerd voor een incident aan de Citerstraat. Meerdere ambulance’s, politie eenheden en de traumaheli zijn ter plaatse gekomen. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. 

De politie is bezig met een buurtonderzoek en ook de technische recherche is aanwezig. Buurtbewoners melden onderling dat men wakker is geworden van heel hard gegil.

De politie gaf vanmorgen een verklaring af dat een stoffelijk overschot aangetroffen. De (forensische) politie is nog hard bezig met onderzoek om te achterhalen wat er zich hier heeft afgespeeld, dit kan nog wel enkele uren in beslag nemen. Indien er meer bekend is, zal de politie een verklaring afgeven via twitter of een officieel persbericht.

Foto’s: Haico Kats – Kijk voor meer op: Regio11.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,545VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
20.7 ° C
23.5 °
17 °
67 %
7.6kmh
100 %
za
20 °
zo
11 °
ma
8 °
di
10 °
wo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.