112Purmerend

Man overleden bij incident Citerstraat

Purmerend – De hulpdiensten werden deze ochtend rond 05.45 uur gealarmeerd voor een incident aan de Citerstraat. Meerdere ambulance’s, politie eenheden en de traumaheli zijn ter plaatse gekomen. Wat er precies aan de hand is, is nog niet duidelijk. 

De politie is bezig met een buurtonderzoek en ook de technische recherche is aanwezig. Buurtbewoners melden onderling dat men wakker is geworden van heel hard gegil.

De politie gaf vanmorgen een verklaring af dat een stoffelijk overschot aangetroffen. De (forensische) politie is nog hard bezig met onderzoek om te achterhalen wat er zich hier heeft afgespeeld, dit kan nog wel enkele uren in beslag nemen. Indien er meer bekend is, zal de politie een verklaring afgeven via twitter of een officieel persbericht.

Foto’s: Haico Kats – Kijk voor meer op: Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.