BREAKINGPurmerend

Politiegegevens letterlijk op straat

Purmerend – Op donderdag 5 juli 2018 kwam er bij de redactie van RegioPurmerend.nl en Regio11.nl een tip binnen over gevonden politiegegevens in een kliko in de wijk Overwhere in Purmerend.

Later die avond hebben een verslaggever en fotograaf het materiaal bij de vinder opgehaald. Het blijkt te gaan om twee mappen van een student aan de politieacademie. Het materiaal bevat gegevens als processen verbaal  incl. NAW-gegevens, foto’s van plaatsen delict, een draaiboek voor verkeerscontroles en een surveillanceplan voor een bepaald winkelgebied.

Op vrijdagochtend 6 juli heeft onze redactie contact gezocht met de woordvoering van de politie. Zij wilden niet inhoudelijk reageren.

De stukken zijn inmiddels overgedragen aan de politie in Purmerend.

Foto’s Haico Kats – Voor meer foto’s kijk op: regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.