112Purmerend

Incident Citerstraat: “misdrijf in principe uitgesloten”

Purmerend – Op vrijdagochtend rond 05.45 uur werd op de Citerstraat een 52-jarige man uit Purmerend zwaargewond aangetroffen. Het slachtoffer werd door de hulpdiensten nog gereanimeerd, maar dit mocht niet meer baten. De man overleed ter plekke.

Wat er exact gebeurd is, is nog onduidelijk. Vermoedelijk wilde het slachtoffer vanaf een balkon naar een ander balkon klimmen en raakte hierbij ten val.

Een 29-jarige vrouw werd vrijdagochtend door de politie aangehouden op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij het incident. Later op de dag werd de vrouw op last van de Officier van Justitie heengezonden. Een misdrijf wordt in principe uitgesloten, echter is de politie nog steeds bezig met haar onderzoek naar de toedracht van het incident en naar de precieze doodsoorzaak van de man.

Relevant artikel:

Man overleden bij incident Citerstraat

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. SVP geen onzin schrijven als u niet op de lokaties was. Mijn dochter heeft als enige adequaat gereageerd en geprobeerd de ongelukkige de reanimeren. Zij heeft een medische opleiding en weet dat de man niet meer leefde. Zij heeft hem zelf toegedekt en was behoorlijk overstuur. De hulp diensten kwamen ruime tijd daarna een nu schrijf je dat die man nog leefde. Weet je wat voor impact dat nu op haar heeft. Je bent een waardeloze verslaggever…fake nieuws maak je.. ik hou het verder netjes maar dit deugt van geen kant. Waardeloos!!!

    Redactioneel toegevoegd:

    Voor de volledigheid verwijst de redactie graag naar woordvoering politie: https://www.politie.nl/mijn-buurt/nieuws/2018/juli/7/04-overleden-man-in-purmerend.html

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: