6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home112Verdachte van poging doodslag aangehouden

Verdachte van poging doodslag aangehouden

Purmerend – De recherche heeft afgelopen weekend een 31-jarige Amsterdammer aangehouden, op verdenking van het neersteken van een 36-jarige plaatsgenoot op de Koemarkt in juli 2017.

In de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juli raakte een 36-jarige man uit Amsterdam gewond tijdens een geweldsincident op de Koemarkt in Purmerend. De politie kreeg rond 03.00 uur de melding dat er een man gewond op de Nieuwstraat lag. Het slachtoffer bleek gestoken te zijn en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij enkele dagen moest blijven.

De politie heeft na toestemming van het openbaar ministerie de camerabeelden van deze verdachte vertoond in opsporingsprogramma’s Bureau NH en Opsporing Verzocht. Bij de recherche is onder andere via Meld Misdaad Anoniem informatie binnengekomen, die in combinatie met het onderzoek heeft geleid tot de aanhouding van de 31-jarige verdachte.

De 31-jarige Amsterdammer is zondag ingesloten voor nader onderzoek.

 

Bron: politie.nl

Item Opsporing verzocht:



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.