10.9 C
Purmerend
donderdag 18 april 2024
Home112Getuigen van straatroof Vrouwenzandstraat gezocht

Getuigen van straatroof Vrouwenzandstraat gezocht

Purmerend – Een 14-jarige jongen uit Purmerend is woensdagavond het slachtoffer geworden van een straatroof. Het slachtoffer werd rond 22.00 uur in een speeltuintje aan de Vrouwenzandstraat door twee jongens belaagd.

De jongeman fietste met een vriend langs het speeltuintje toen hen om hulp werd gevraagd door twee jongens. Eén van de jongens vroeg of het slachtoffer met het lichtje in de bosjes wilde schijnen omdat zijn jas daar lag. De jongen vertrouwde dit niet en gaf aan dat de batterij van zijn telefoon leeg was. Dit geloofde de jongen die om hulp vroeg weer niet en deed een greep in de jaszakken van het slachtoffer. Daarna gaf de belager de Purmerender een vuistslag in het gezicht. De vriend van het slachtoffer werd op zijn beurt in de bosjes geduwd door de andere jongen. De twee vrienden konden zich echter uit de voeten maken en renden weg van hun belagers. De twee straatrovers werden niet meer gezien.

Van het duo is het volgende signalement bekend;

Jongen 1;
-Donkere huidskleur
-Ongeveer 1,85 meter
-Ongeveer 15 a 16 jaar
-Smal gezicht en postuur
-Zwarte kleding
-Zwarte pet met witte letters

Jongen 2;
– Donkere huidskleur
– Ongeveer 1,85 meter
– Ongeveer 15 a 16 jaar
– Gezet postuur en bol gezicht
– Zwarte kleding
– Zwarte pet met witte letters

Heeft u iets gezien dat met deze straatroof te maken kan hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
10.9 ° C
12.2 °
8.9 °
65 %
2.7kmh
100 %
do
11 °
vr
9 °
za
9 °
zo
10 °
ma
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.