* kinderenPurmerend

SKOP opent nieuwe peuteropvang De Zeppelin

Purmerend –Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) opent een nieuwe peuteropvang: De Zeppelin. Per maandag 25 juni is de peuteropvang gevestigd in basisschool De Vlieger, Persijnlaan 47 in Purmerend. De officiële en feestelijke opening vond dinsdag 3 juli plaats.

De Zeppelin is de nieuwe locatie van De Pinguïn, de peuteropvang die tot 25 juni in wijkgebouw de Zuidpool in de Purmer-Zuid gevestigd was. Met de peuteropvang in de basisschool is de samenwerking met het onderwijs in alle opzichten dichtbij. Zo kunnen onze pedagogisch medewerkers de kinderen nog beter voorbereiden op groep 1.

Officieel geopend door de kinderen

Dinsdag 3 juli hadden twee kinderen de belangrijke taak om het lint door te knippen en daarmee de peuteropvang officieel te openen. De opening is gevierd met spelletjes, peutergym, ballonnen en hapjes.

Meer informatie over De Zeppelin vindt u op de website www.kinderopvangpurmerend.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.