6.8 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home* kinderenSKOP opent nieuwe peuteropvang De Zeppelin

SKOP opent nieuwe peuteropvang De Zeppelin

Purmerend –Stichting Kinderopvang Purmerend (SKOP) opent een nieuwe peuteropvang: De Zeppelin. Per maandag 25 juni is de peuteropvang gevestigd in basisschool De Vlieger, Persijnlaan 47 in Purmerend. De officiële en feestelijke opening vond dinsdag 3 juli plaats.

De Zeppelin is de nieuwe locatie van De Pinguïn, de peuteropvang die tot 25 juni in wijkgebouw de Zuidpool in de Purmer-Zuid gevestigd was. Met de peuteropvang in de basisschool is de samenwerking met het onderwijs in alle opzichten dichtbij. Zo kunnen onze pedagogisch medewerkers de kinderen nog beter voorbereiden op groep 1.

Officieel geopend door de kinderen

Dinsdag 3 juli hadden twee kinderen de belangrijke taak om het lint door te knippen en daarmee de peuteropvang officieel te openen. De opening is gevierd met spelletjes, peutergym, ballonnen en hapjes.

Meer informatie over De Zeppelin vindt u op de website www.kinderopvangpurmerend.nl


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.5 °
68 %
0.9kmh
100 %
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.