112

Tiener steelt 100 supermarktkratten

LANDSMEER – Een 19-jarige man uit Purmerend is vannacht aangehouden nadat de politie bij een controle 100 gestolen lege kratten aantrof in zijn bestelbus, dit meldt onze mediapartner NH Nieuws.

De politie kreeg de man rond 1.50 uur in het vizier op het Zuideinde in Landsmeer. De tiener kon geen autopapieren laten zien toen hij aan de kant werd gezet. In de laadruimte van de bestelbus trof de politie de gestolen kratten aan. Het gaat om zwarte klapkratjes waar in de supermarkt overige producten in gedaan worden.

Aanvankelijk had de dader nog een onsamenhangend verhaal, maar bekende later dat hij de kratten eerder die nacht had gestolen uit een supermarkt op Marken.

De Purmerender is aangehouden en de kratten zijn in beslag genomen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.