112Landsmeer

14-jarige van de weg geplukt

Landsmeer – Een 14-jarige jongen uit Landsmeer heeft gisterochtend zonder medeweten van zijn moeder haar auto meegenomen om een stukje te gaan rijden. De auto werd rond 4.00 uur opgemerkt toen deze het Marktplein op reed.

Toen de politie de jonge bestuurder een stopteken gaf wegens opvallend rijgedrag, ging hij ervandoor. Daarop zette de politie de achtervolging in. In de M.L. Kingstraat stopte de auto en bleek dat de jongen pas 14 jaar was, evenals de bijrijder.

Tegen de bestuurder wordt een proces-verbaal opgemaakt. Er is geen aangifte van joyriding tegen hem gedaan. Om 7.00 uur werd hij door zijn moeder opgehaald van het politiebureau.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by