112Landsmeer

14-jarige van de weg geplukt

Landsmeer – Een 14-jarige jongen uit Landsmeer heeft gisterochtend zonder medeweten van zijn moeder haar auto meegenomen om een stukje te gaan rijden. De auto werd rond 4.00 uur opgemerkt toen deze het Marktplein op reed.

Toen de politie de jonge bestuurder een stopteken gaf wegens opvallend rijgedrag, ging hij ervandoor. Daarop zette de politie de achtervolging in. In de M.L. Kingstraat stopte de auto en bleek dat de jongen pas 14 jaar was, evenals de bijrijder.

Tegen de bestuurder wordt een proces-verbaal opgemaakt. Er is geen aangifte van joyriding tegen hem gedaan. Om 7.00 uur werd hij door zijn moeder opgehaald van het politiebureau.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.