10.1 C
Purmerend
maandag 11 december 2023
Home* WatergangPersoon geschept door auto

Persoon geschept door auto

Watergang – Een toerist is vanmiddag gewond geraakt toen hij op de Kanaaldijk (N235) in Watergang werd geschept door een auto. De man was na het ongeluk aanspreekbaar, maar voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van bushalte Dorp. Op het moment van het ongeluk stond er bus bij de halte, die mogelijk het zicht van de voetganger – die schuin de weg overstak – en de automobilist heeft belemmerd, aldus een woordvoerder van het politie.

Ambulancepersoneel heeft zich op de plek van het ongeval over het slachtoffer ontfermd, en werd daarbij bijgestaan door een ingevlogen trauma-arts. Over de aard van het letsel is niets bekend, maar volgens de politiewoordvoerder ‘lijkt het mee te vallen’.

Voorruit

Op de foto’s is te zien dat de voorruit van de betrokken auto door de klap volledig is gebarsten. Voor zover bekend heeft de automobilist het ongeluk zonder kleerscheuren doorstaan. De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,526VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
10.1 ° C
10.6 °
8.9 °
77 %
5.4kmh
52 %
ma
10 °
di
8 °
wo
7 °
do
6 °
vr
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.