Persoon geschept door auto

Watergang – Een toerist is vanmiddag gewond geraakt toen hij op de Kanaaldijk (N235) in Watergang werd geschept door een auto. De man was na het ongeluk aanspreekbaar, maar voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van bushalte Dorp. Op het moment van het ongeluk stond er bus bij de halte, die mogelijk het zicht van de voetganger – die schuin de weg overstak – en de automobilist heeft belemmerd, aldus een woordvoerder van het politie.

Ambulancepersoneel heeft zich op de plek van het ongeval over het slachtoffer ontfermd, en werd daarbij bijgestaan door een ingevlogen trauma-arts. Over de aard van het letsel is niets bekend, maar volgens de politiewoordvoerder ‘lijkt het mee te vallen’.

Voorruit

Op de foto’s is te zien dat de voorruit van de betrokken auto door de klap volledig is gebarsten. Voor zover bekend heeft de automobilist het ongeluk zonder kleerscheuren doorstaan. De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*