* Watergang112

Persoon geschept door auto

Watergang – Een toerist is vanmiddag gewond geraakt toen hij op de Kanaaldijk (N235) in Watergang werd geschept door een auto. De man was na het ongeluk aanspreekbaar, maar voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeluk gebeurde ter hoogte van bushalte Dorp. Op het moment van het ongeluk stond er bus bij de halte, die mogelijk het zicht van de voetganger – die schuin de weg overstak – en de automobilist heeft belemmerd, aldus een woordvoerder van het politie.

Ambulancepersoneel heeft zich op de plek van het ongeval over het slachtoffer ontfermd, en werd daarbij bijgestaan door een ingevlogen trauma-arts. Over de aard van het letsel is niets bekend, maar volgens de politiewoordvoerder ‘lijkt het mee te vallen’.

Voorruit

Op de foto’s is te zien dat de voorruit van de betrokken auto door de klap volledig is gebarsten. Voor zover bekend heeft de automobilist het ongeluk zonder kleerscheuren doorstaan. De voetganger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.