Purmerend

Voorarrest verdachte brandstichting eigen woning Binnendijk met 30 dagen verlengd

Purmerend – De rechtbank Noord-Holland heeft gisterochtend het voorarrest van Purmerender John W. met 30 dagen verlengd. De Purmerender wordt verdacht van het aansteken van branden in maart en in april in zijn woning. Eerder werd de Purmerender in de vroege ochtend van 26 juni 2018 van zijn bed gelicht en was zijn voorarrest al met 14 dagen verlengd.

Op dinsdag 13 maart ontstond er op deze straat een brand aan een auto. Vervolgens werd er op zondag 1 april brandend materiaal door de brievenbus gegooid en begon hierdoor brand aan de binnenkant van de voordeur. Op maandag 16 april werd er brand gesticht in het schuurtje wat bij deze zelfde woning hoort.

Eerder verklaarde zijn vrouw dat zij niet gelooft dat haar man iets met de brandstichtingen te maken heeft. “Ik sta 200 procent achter hem en verwacht dat hij snel weer thuis is. Er is geen enkel bewijs.”

Bewoner Binnendijk zelf verdacht van 3 brandstichtingen – voorarrest verlengd

Aanslag op woning in Purmerend: “Ik weet niet wie ons dit aandoet” (video)

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.