14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
HomePurmerendVoorarrest verdachte brandstichting eigen woning Binnendijk met 30 dagen verlengd

Voorarrest verdachte brandstichting eigen woning Binnendijk met 30 dagen verlengd

Purmerend – De rechtbank Noord-Holland heeft gisterochtend het voorarrest van Purmerender John W. met 30 dagen verlengd. De Purmerender wordt verdacht van het aansteken van branden in maart en in april in zijn woning. Eerder werd de Purmerender in de vroege ochtend van 26 juni 2018 van zijn bed gelicht en was zijn voorarrest al met 14 dagen verlengd.

Op dinsdag 13 maart ontstond er op deze straat een brand aan een auto. Vervolgens werd er op zondag 1 april brandend materiaal door de brievenbus gegooid en begon hierdoor brand aan de binnenkant van de voordeur. Op maandag 16 april werd er brand gesticht in het schuurtje wat bij deze zelfde woning hoort.

Eerder verklaarde zijn vrouw dat zij niet gelooft dat haar man iets met de brandstichtingen te maken heeft. “Ik sta 200 procent achter hem en verwacht dat hij snel weer thuis is. Er is geen enkel bewijs.”

Bewoner Binnendijk zelf verdacht van 3 brandstichtingen – voorarrest verlengd

Aanslag op woning in Purmerend: “Ik weet niet wie ons dit aandoet” (video)Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.