Purmerend

Alle baden Leeghwaterbad de komende drie weken beschikbaar

Purmerend – Sinds afgelopen vrijdag zijn alle baden beschikbaar voor recreatief zwemmen. Afgelopen vrijdag is het instructiebad door de aannemer opgeleverd aan de gemeente en Spurd. Dit betekent dat inmiddels twee van de vier baden zijn voorzien van nieuwe gevels. Tot en met zondag 12 augustus zijn er geen werkzaamheden aan gevel en dak. Tot die datum zijn alle baden tijdens de betreffende openingstijden in principe beschikbaar voor recreatief zwemmen.

Volgens planning is vrijdag het instructiebad vrijgegeven voor gebruik. De gevel en het dak zijn verduurzaamd met onder meer driedubbel glas. De medewerkers van de aannemer en  onderaannemers hebben nu vakantie. 

Tijdens de voorlopig nog voortdurende bijzonder warme periode zijn tijdelijk alle baden weer beschikbaar. Niet alleen voor recreatief zwemmen, maar ook voor doelgroepactiviteiten en het zwemlesaanbod in de zomervakantie. 

Voor recreatief zwemmen is er het voordelige ZomerZwemAbonnement (ZZA)voor € 35,00. Daarvoor kan men tijdens de openstellingsuren onbeperkt zwemmen. De openingstijden van de baden staan op de website van het Leeghwaterbad. Normaal betaalt men € 5,35 of woensdagmiddag en zaterdag € 4,50.  Een kind tot en met drie jaar kan mee voor € 1,25. Dit jaar is er geen ZomerPurVak in het zwembad in Purmerend.

Vanaf 13 augustus starten de werkzaamheden aan gevels en dak van het sportbad. Dan zijn soms met aangepaste openingstijden het recreatiebad, het doelgroepenbad en het instructiebad beschikbaar voor recreatief zwemmen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.