Purmerend

Jan Blankenbrug en Kooimanbrug gesloten voor vaarverkeer

Purmerend – De Jan Blankenbrug (tussen de Gorslaan en de Aziëlaan) en de Kooimanbrug (Burgemeester D. Kooimanweg) in Purmerend zijn door de hitte gesloten voor het vaarverkeer. De bruggen zijn voor het wegverkeer nog wel open.

Deze bruggen zijn geen uitzondering. In heel Nederland draaien de bruggen door de hitte moeilijk of niet. de gemeente werkt aan een oplossing en zodra het mogelijk is, gaan de bruggen weer draaien.

De provincie Noord-Holland heeft vandaag ook besloten om een aantal provinciale bruggen niet meer te bedienen en gesloten te houden voor scheepvaartverkeer.

Relevante artikelen:

Defect Kooimanbrug

Storing Jan Blankenbrug

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.