15.2 C
Purmerend
woensdag 22 mei 2024
HomePurmerendZomers plezier tijdens de vakantie op Kinderparadijs

Zomers plezier tijdens de vakantie op Kinderparadijs

Purmerend – De zomervakantie is begonnen en daarmee ook Pret in Purmerend op het kinderparadijs, maar na deze week plezier is het bij het kinderparadijs nog niet afgelopen. De hele zomervakantie is het kinderparadijs van Clup Welzijn geopend van maandag tot en met vrijdag 11:00-17:00. Let op de laatste vrijdag van de vakantie zijn er andere tijden in verband met een speciale activiteit! 

Op het kinderparadijs kun je met een bootje, op een vlot of met de waterfiets op het water of het water oversteken met een kabelbaan of een pontje. Daarnaast kan er volop gespeeld worden in de natuur, er kunnen hutten worden getimmerd en vuurtjes worden gemaakt, waarop een pannenkoek kan worden gebakken. Kinderen van 0 tot en met 12 jaar kunnen op het kinderparadijs hun eigen grenzen verkennen. Kinderen tot en met 6 jaar mogen alleen met volwassen begeleiding op het kinderparadijs komen en iedereen wordt gevraagd zich aan te melden bij het luikje en een telefoonnummer van thuis achter te laten. Daarnaast  wordt het dragen van stevige, gesloten schoenen aangeraden en wordt het dragen van synthetische kleding in verband met de veiligheid ( bij het vuur) afgeraden.

Maar er is meer, elke dinsdag tijdens de vakantie wordt er gelegenheid gegeven om iets speciaals klaar te maken boven je zelf gemaakte vuurtje. Tussen 13:30-15:30 uur kun je dat komen uitproberen.  Op vrijdag 3 augustus tussen 13:30-15:30 uur kun je meedoen aan allerlei spelletjes, ook spelletjes waar je nat van kan worden…en dat vinden we met dit weer vast niet erg!

Op donderdag 9 augustus tussen 13:30-15:30 uur gaan we dansen. Dans alle dansjes van Fortnite tijdens deze swingende middag!

Op zondagmiddag 12 augustus is er een speciale middag voor ouder en kindyoga. Dit is voor ouders en kinderen en vindt plaats tussen 14:30-16:30 uur. Hiervoor graag van tevoren aanmelden, door te appen of te bellen met Edith, tel: 0628734911. Neem je handdoek mee!

Op vrijdag 17 augustus gaan we de uitdaging met elkaar aan. Van 13:30-15:30 kun je komen watten snuiven, penne rijgen, gekke bekken trekken of meedoen aan een wedstrijd biscuitjes eten. You got 2 minutes 2 win it. Een gekke middag met challenges!

Donderdag 23 augustus  tussen 13:30-15:30 uur mag je al je verhalen op camera komen vertellen tijdens de activiteit ‘achterwerk in de kast’. Als de kast open gaat, begint de camera te draaien en vertel je bijvoorbeeld een goede mop of wat je zojuist op het kinderparadijs gedaan hebt…of wie weet, kun jij heel goed Donald Duck nadoen of een fortnite-dansje.  Vlogster Eva Kroes maakt hier een filmpje van, wat op de facebookpagina van het kinderparadijs geplaatst zal worden.

En als hekkensluiter van deze geweldige zomervakantie is er natuurlijk de Kinderparadijs-kampavond op vrijdag  31 augustus. Van 17:00-19:00 uur wordt er gezamenlijk gegeten. Aanmelden hiervoor kan door te bellen naar het kinderparadijs, tel:  0299-421073  of door op 1 van de andere dagen alvast je naam door te geven bij 1 van de begeleiders. Er kunnen maximaal 40 kinderen mee-eten. Van 19:00-22:30 uur zijn er allerlei spelletjes, is er een creatieve activiteit in samenwerking met Wherelant, een spannende wandeling door het bos en een groot kampvuur!

Ben jij er ook bij?Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.2 ° C
16.2 °
14.4 °
83 %
3.1kmh
100 %
di
15 °
wo
18 °
do
18 °
vr
17 °
za
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.