12.1 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
HomePurmerend'Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg'

‘Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg’

PURMEREND – De Purmerendse volkszanger Mick Harren heeft afgelopen vrijdag in een stampvolle kroeg een pistool getrokken en deze tegen het hoofd van zijn 24-jarige stiefzoon gezet. Dat schrijft De Telegraaf.

Harren trok het wapen in een kroeg aan de Koemarkt in zijn woonplaats.(red: het zou gaan om cafe/restaurant De Stallen) De zanger is dezelfde avond nog opgepakt en heeft volgens de roddelbijlage van de krant het hele weekend vastgezeten. Vandaag wordt bepaald of Harren langer vast moet blijven zitten.

De Purmerender zou zijn wapen getrokken hebben na een opmerking van zijn ex-stiefzoon. Hij vroeg de volkszanger om zijn moeder voortaan met rust te laten, zo schrijft De Telegraaf. Het huwelijk tussen Harren en zijn (inmiddels) ex-vrouw is vier jaar geleden uitgelopen op een langdurige vechtscheiding.

De politie kan alleen melden dat vrijdagavond een man uit Purmerend is aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging. Of het bij de bedreiging om een vuurwapen of nepwapen ging, kan de politie niet bevestigen.

Update: De zoon van Mick Harren, Bowy, heeft zondagavond aan Shownieuws laten weten dat het om een nepwapen gaat. “Ze gooiden een barkruk naar hem toe. Uit angst heeft hij toen de neprevolver uit zijn jaszak gehaald”, aldus Bowy. Zijn voormalige stiefbroer Joey “rende daarop keihard naar het politiebureau”. “Mijn vader is erachteraan gegaan om zichzelf aan te geven, wetende dat het niet slim was wat hij heeft gedaan.” Volgens Bowy zag de politie “al snel” dat Mick geen echt wapen op zak had.

“Hij wordt al jaren bedreigd door zijn stiefzoon”, zei Bowy, die ook vertelde dat er bij de politie honderden aangiftes liggen. “Ik ben erbij geweest dat mijn vader rare anonieme telefoontjes kreeg in de auto. Maar volgens de politie is dat niet te traceren. Joey heeft zelfs een keer bij mijn vader voor de deur gestaan met een revolver. Maar omdat er geen camerabeelden van zijn, kunnen we het niet bewijzen.”

Update Telegraaf: Bowy Harren reageert: ’Mick wordt zelf al jaren bedreigd’: https://www.telegraaf.nl/entertainment/2364236/bowy-harren-reageert-mick-wordt-zelf-al-jaren-bedreigd

Update: Een politiewoordvoerder laat aan mediapartner regio11.nl weten dat de volkszanger dinsdag wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,943FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
12.1 ° C
13 °
11.6 °
81 %
5.4kmh
100 %
za
17 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.