Purmerend

Voorarrest Mick Harren met twee weken verlengd

Purmerend – Purmerender Mick Harren blijft langer vast zitten. De rechter-commissaris heeft dit vanmiddag beslist. De Purmerendse volkszanger trok afgelopen vrijdag in een stampvolle kroeg een pistool en zette dat tegen het hoofd van zijn 24-jarige ex-stiefzoon.

Het incident vond plaats in café De Stallen aan de Koemarkt in Purmerend. De zanger zou zijn wapen getrokken hebben na een opmerking van zijn ex-stiefzoon. Hij vroeg de volkszanger om zijn moeder voortaan met rust te laten.

Vechtscheiding

Het huwelijk tussen Harren en zijn (inmiddels) ex-vrouw is vier jaar geleden op de klippen gelopen en inmiddels uitgelopen op een langdurige vechtscheiding.

Het Openbaar Ministerie verdenkt Harren van bedreiging en van overtreding van de Wet Wapens en Munitie.

Relevant bericht:

‘Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg’


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.