8.5 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomeEvenementWeekendtip: foodfestival Eten op Rolletjes keert terug in Purmerend

Weekendtip: foodfestival Eten op Rolletjes keert terug in Purmerend

Purmerend –  Eten op Rolletjes keert van van 3 t/m 5 augustus voor het tweede jaar op rij terug in Purmerend. Het intieme foodfestival tovert het groene Leeghwaterpark weer om tot openluchtrestaurant voor jong, oud en alles daartussenin. De ingrediënten van het gratis festival: keukens op wielen met het lekkerste eten, live muziek en kidsvermaak. 

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen intieme plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort het Leeghwaterpark vanzelfsprekend bij. Op elke locatie staan food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van een broodje Indonesische kipsaté van Broertje Saté tot biologische frieten van Dapp Frietfiets en ambachtelijk Italiaans schepijs van IJsmoment. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers. Kinderen vermaken zich onder andere bij de poppenkast of de zweefmolen.

Succesformule

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Frans Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende, nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Openingstijden Eten op Rolletjes Purmerend

  • Vrijdag 3 augustus van 16:00 tot 23:00
  • Zaterdag 4 augustus van 13:00 tot 23:00
  • Zondag 5 augustus van 13:00 tot 22:00

Toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Ga voor meer informatie naar www.etenoprolletjes.nl.

*Bij je eerste bestelling betaal je een half muntje (met uitzondering van speciale glazen) voor een milieuvriendelijk hard-plastic glas welke je het hele festival kan gebruiken en als souvenir mee naar huis mag nemen.*

Relevant bericht:

Eten op Rolletjes komt naar Purmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

2 REACTIES

  1. Eten op rolletjes is tot maandag 6 augustus, niet t/m 6 augustus. Of toch wel?

    Redactie: Aangepast, dank voor de oplettendheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
8.5 ° C
9.5 °
7.2 °
77 %
5.8kmh
30 %
di
7 °
wo
7 °
do
12 °
vr
9 °
za
10 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.