112Purmerend

Stoffelijk overschot in flatwoning ‘d Grote Frank aangetroffen

Purmerend – De politie is een onderzoek begonnen in een flatwoning aan de Anne Franklaan in Purmerend. Het gaat om een woning in de flat ‘d Grote Frank.

In de flatwoning is een stoffelijk overschot van een man aangetroffen. Omdat er verleden week woensdag voor het laatst contact is geweest met een buurtbewoner heeft de politie de woning betreden.

De dienst Forensische Opsporing van de politie doet op dit moment onderzoek in en rond de woning. Een politiewoordvoerder laat weten dat ‘er zeker geen sprake is van een misdrijf’. De aanwezigheid van de dienst Forensische Opsporing is onderdeel van het protocol bij de vondst van een stoffelijk overschot.

Foto’s: Haico Kats – Meer op regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.