Wordt Zaid het nieuwe gezicht van Slam!?

PURMEREND – De 17-jarige Purmerender Zaid El Ouardani maakt kans om het nieuwe gezicht te worden van radiostation Slam! Met de actie “Who gets the mic” is Slam! samen met jobbird opzoek naar het nieuwe gezicht voor hun online programma’s.

Zaid is al jaren actief binnen de mediawereld, als Influencers manager van tientallen Influencers uit Nederland en België. Hij begon zijn presentatie carrière bij studenten site Scholieren, na een jaar was Zaid het gezicht 3FMTussenuur als presentator. Was hij te zien in programma’s als “Denktank” op Zapp en de jubileum campagne van Stichting Ideële Reclame (SIRE) #WijZijn17.

Na de eerste twee rondes is het nu de beurt aan Nederland om hun keuze te maken voor de nieuwe presentator van Slam! Van de tientallen aanmeldingen is Zaid bij de laatste vier terecht gekomen. Na de stemronde zullen de twee best gekozen kandidaten door gaan naar een stage week bij Slam! Daar uit zal blijken wie het nieuwe gezicht van Slam! zal worden en in de week van 27 augustus naar partyeiland Ibiza om daar een Ibiza Report te maken.

Je kan vanaf nu stemmen op de Purmerendse presentator via www.slam.nl/jobbird

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*