2.4 C
Purmerend
vrijdag 8 december 2023
Home* MediaWordt Zaid het nieuwe gezicht van Slam!?

Wordt Zaid het nieuwe gezicht van Slam!?

PURMEREND – De 17-jarige Purmerender Zaid El Ouardani maakt kans om het nieuwe gezicht te worden van radiostation Slam! Met de actie “Who gets the mic” is Slam! samen met jobbird opzoek naar het nieuwe gezicht voor hun online programma’s.

Zaid is al jaren actief binnen de mediawereld, als Influencers manager van tientallen Influencers uit Nederland en België. Hij begon zijn presentatie carrière bij studenten site Scholieren, na een jaar was Zaid het gezicht 3FMTussenuur als presentator. Was hij te zien in programma’s als “Denktank” op Zapp en de jubileum campagne van Stichting Ideële Reclame (SIRE) #WijZijn17.

Na de eerste twee rondes is het nu de beurt aan Nederland om hun keuze te maken voor de nieuwe presentator van Slam! Van de tientallen aanmeldingen is Zaid bij de laatste vier terecht gekomen. Na de stemronde zullen de twee best gekozen kandidaten door gaan naar een stage week bij Slam! Daar uit zal blijken wie het nieuwe gezicht van Slam! zal worden en in de week van 27 augustus naar partyeiland Ibiza om daar een Ibiza Report te maken.

Je kan vanaf nu stemmen op de Purmerendse presentator via www.slam.nl/jobbirdSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,742FansLike
2,525VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
2.4 ° C
3 °
1.7 °
77 %
6.7kmh
100 %
vr
8 °
za
9 °
zo
10 °
ma
10 °
di
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.