112Purmerend

Zwaarbewapende inval in flatwoning op de van IJsendijkstraat

Purmerend – In een flat op de Van IJsendijkstraat is vanavond een arrestatieteam een woning binnengevallen. Het betrof een team van de D.S.I. (Dienst Speciale Interventies) van de politie.

Of er iemand is aangehouden en waarom de actie is uitgevoerd is nog niet bekend. De D.S.I. is een speciale eenheid van de politie, defensie en marechaussee en wordt ingezet bij anti terreur operaties en optreden tegen grof geweld. Of er in Purmerend sprake was van enige vorm hiervan is nog onbekend.

Update: volgens een politiewoordvoerder was er niemand aanwezig en zijn er geen arrestaties verricht. Ook worden er verder geen mededelingen gedaan. De politie zal in het pand onderzoek verrichten.

Meer informatie over de dienst speciale interventies op: https://nl.wikipedia.org/wiki/Dienst_Speciale_Interventies

Foto’s: Haico Kats – meer op regio11.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.