Officiële start VVV met museumwinkel in Purmerend

Purmerend – Gisterochtend opende wethouder Harry Rotgans de VVV met museumwinkel aan de Peperstraat 35, vlak naast het huidige Purmerends Museum. Volgens de wethouder is de voorziening een meerwaarde voor de stad en voor de toeristen die Purmerend bezoeken. Ook komt hiermee een ultieme wens uit van zowel gemeente, museum en VVV om een eigen onderkomen te hebben

Purmerend heeft al enkele jaren slechts een VVV I-point, een zuil met digitale informatie over de stad. Dit voldoet niet aan de behoefte en trekt weinig bezoekers. Regelmatig worden er vragen gesteld over de stad Purmerend, de mogelijkheden en geschiedenis. En wordt er gevraagd naar typisch Purmerendse souvenirs en cadeaus.

Met het beschikbaar komen van de benedenverdieping van Peperstraat 35 diende zich een kans aan. Een VVV met museumwinkel op deze locatie zou aan de behoefte voldoen en kunnen helpen met het promoten van de stad en het informeren en enthousiasmeren van bezoekers.

Deze zomer wordt een eerste start gemaakt met de VVV met museumwinkel. Er worden met name bestaande producten verkocht en het huidige aanbod aan folders zal in de VVV aanwezig zijn. Het Purmerends Museum zoekt nog vrijwilligers die willen helpen om van de VVV met museumwinkel een succes te maken.

Wilt u vrijwilliger worden bij het VVV of wenst u meer informatie, kunt u contact opnemen met het Purmerends Museum via info@purmerendsmuseum.nl.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.
Met een overzicht van de belangrijkste artikelen
En exclusieve kortingsacties van winkeliers.
En veel meer. Laat u verrassen. De eerste nieuwsbrief zult u eind oktober ontvangen.

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*