16.2 C
Purmerend
vrijdag 22 september 2023
HomePurmerendOfficiële start VVV met museumwinkel in Purmerend

Officiële start VVV met museumwinkel in Purmerend

Purmerend – Gisterochtend opende wethouder Harry Rotgans de VVV met museumwinkel aan de Peperstraat 35, vlak naast het huidige Purmerends Museum. Volgens de wethouder is de voorziening een meerwaarde voor de stad en voor de toeristen die Purmerend bezoeken. Ook komt hiermee een ultieme wens uit van zowel gemeente, museum en VVV om een eigen onderkomen te hebben

Purmerend heeft al enkele jaren slechts een VVV I-point, een zuil met digitale informatie over de stad. Dit voldoet niet aan de behoefte en trekt weinig bezoekers. Regelmatig worden er vragen gesteld over de stad Purmerend, de mogelijkheden en geschiedenis. En wordt er gevraagd naar typisch Purmerendse souvenirs en cadeaus.

Met het beschikbaar komen van de benedenverdieping van Peperstraat 35 diende zich een kans aan. Een VVV met museumwinkel op deze locatie zou aan de behoefte voldoen en kunnen helpen met het promoten van de stad en het informeren en enthousiasmeren van bezoekers.

Deze zomer wordt een eerste start gemaakt met de VVV met museumwinkel. Er worden met name bestaande producten verkocht en het huidige aanbod aan folders zal in de VVV aanwezig zijn. Het Purmerends Museum zoekt nog vrijwilligers die willen helpen om van de VVV met museumwinkel een succes te maken.

Wilt u vrijwilliger worden bij het VVV of wenst u meer informatie, kunt u contact opnemen met het Purmerends Museum via [email protected].
Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,611FansLike
2,501VolgersVolg
1,620VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
16.2 ° C
17.8 °
14.4 °
76 %
4.5kmh
100 %
vr
16 °
za
16 °
zo
19 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.