Purmerend

Sportbad van Leeghwaterbad zes weken niet beschikbaar

Purmerend – Maandag 13 augustus hervat de aannemer de werkzaamheden aan gevels en dak van het zwembad in Purmerend. Zes weken is het sportbad van het Leeghwaterbad niet beschikbaar. Dan zijn soms met aangepaste openingstijden het recreatiebad, het doelgroepenbad en het instructiebad beschikbaar voor recreatief zwemmen. Voor zwemles en banen zwemmen zijn vervangende mogelijkheden beschikbaar.   

Het sportbad is het derde bad dat nieuwe gevels en een nieuw dak krijgt. Naar verwachting is het sportbad vanaf maandag 24 september weer beschikbaar. Aansluitend beginnen dan de werkzaamheden aan de gevel en het dak van de hal. 

De openingstijden van de baden staan op de website van het Leeghwaterbad. Normaal betaalt men € 5,35 of woensdagmiddag en zaterdag € 4,50.  Een kind tot en met drie jaar kan mee voor € 1,25. Dit jaar is er geen ZomerPurVak in het zwembad in Purmerend.

Voor recreatief zwemmen is er het voordelige ZomerZwemAbonnement (ZZA). Met een ZZA kan men tot en met zondag 9 september tijdens de openstellingstijden en beschikbaarheid voor € 35,00 onbeperkt recreatief zwemmen in het recreatie-, doelgroepen- en instructiebad en gebruik maken van de speelweide.

Relevant artikel:

Start werkzaamheden voor duurzamer Leeghwaterbad

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.