Sportbad van Leeghwaterbad zes weken niet beschikbaar

Purmerend – Maandag 13 augustus hervat de aannemer de werkzaamheden aan gevels en dak van het zwembad in Purmerend. Zes weken is het sportbad van het Leeghwaterbad niet beschikbaar. Dan zijn soms met aangepaste openingstijden het recreatiebad, het doelgroepenbad en het instructiebad beschikbaar voor recreatief zwemmen. Voor zwemles en banen zwemmen zijn vervangende mogelijkheden beschikbaar.   

Het sportbad is het derde bad dat nieuwe gevels en een nieuw dak krijgt. Naar verwachting is het sportbad vanaf maandag 24 september weer beschikbaar. Aansluitend beginnen dan de werkzaamheden aan de gevel en het dak van de hal. 

De openingstijden van de baden staan op de website van het Leeghwaterbad. Normaal betaalt men € 5,35 of woensdagmiddag en zaterdag € 4,50.  Een kind tot en met drie jaar kan mee voor € 1,25. Dit jaar is er geen ZomerPurVak in het zwembad in Purmerend.

Voor recreatief zwemmen is er het voordelige ZomerZwemAbonnement (ZZA). Met een ZZA kan men tot en met zondag 9 september tijdens de openstellingstijden en beschikbaarheid voor € 35,00 onbeperkt recreatief zwemmen in het recreatie-, doelgroepen- en instructiebad en gebruik maken van de speelweide.

Relevant artikel:

Start werkzaamheden voor duurzamer Leeghwaterbad

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*