Purmerend

Mick Harren onder voorwaarden geschorst uit voorarrest

Purmerend – De Purmerendse volkszanger Mick Harren is onder voorwaarden geschorst uit zijn voorarrest. De voorwaarden voor de vrijlating zijn een contact- en gebiedsverbod. Dit laat de Rechtbank Noord-Holland vanmiddag weten.

De volkszanger zat sinds eind juli vast omdat hij in een stampvolle kroeg een pistool trok en dat tegen het hoofd van zijn 24-jarige ex-stiefzoon zette.

Het incident vond plaats in café De Stallen aan de Koemarkt in Purmerend. De zanger zou zijn wapen getrokken hebben na een opmerking van zijn ex-stiefzoon. Hij vroeg de volkszanger om zijn moeder voortaan met rust te laten. Of het bij de bedreiging om een vuurwapen of nepwapen ging is nog onbekend. De Purmerender heeft 11 dagen in voorarrest gezeten.

Volgens weekblad Privé moet de volkszanger, totdat het proces plaatsvindt, zich dagelijks melden en zou hij zich niet mogen begeven in Purmerend. Dit laatste bevestigt de rechtbank Noord-Holland donderdagmiddag aan Privé.

Relevante artikelen:

‘Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg’

Voorarrest Mick Harren met twee weken verlengd

 

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.