6.3 C
Purmerend
donderdag 25 april 2024
Home* WeerZomerstorm op komst met zware windstoten en plensbuien

Zomerstorm op komst met zware windstoten en plensbuien

Regionaal – Vanavond kunnen er in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Friesland en in het IJsselmeer- en Waddengebied zeer zware windstoten van 80-110 km/u voorkomen uit een west tot noordwestelijke richting.

Hiervoor is vanaf vanavond 20:00 uur Code Oranje van kracht. Elders komen in de avond zware windstoten van 75-90 km/u voor. Hiervoor is Code Geel van kracht. De windstoten zullen in de nacht naar vrijdag het land verlaten, het laatst in het Waddengebied.

Regen

Eerder vandaag begint het al met regenen. Vanaf vanmiddag valt er neerslag. De regen betekent niet dat alle droogteproblemen van de afgelopen tijd zijn opgelost. Daarvoor moet het weer een langere tijd zijn zoals normaal.

In de loop van de nacht wordt het weer wat rustiger. Morgen overdag is er een enkele bui. “Eigenlijk normaal Hollands weer.” Zondag wordt het opnieuw warmer en droger.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,903FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.3 ° C
7.2 °
5.5 °
78 %
0.9kmh
100 %
do
10 °
vr
11 °
za
14 °
zo
16 °
ma
14 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.