Zondagtip: bijzondere sportauto’s kijken op de Baanstee

Purmerend – Aanstaande zondag, 19 augustus, is weer de vierde editie van StreetGasm. Hét evenement voor de ware petrolhead die houdt van bijzondere sportauto’s, de geur van rubber, custom bikes, ronkende motoren, prachtige promodames.

Eigenaar Kevin van Custom Dreams Purmerend stelt wederom zijn prachtige zaak open. Het evenement is van 14.00 tot 19.00 uur. De Weberstraat in Purmerend, waar Custom Dreams gevestigd zit, zal worden omgetoverd tot een kleurrijke autoboulevard. Voor de insiders zal er een BBQ worden georganiseerd maar bezoekers zijn ook van harte welkom.

Meer informatie op: Streetgasm.com

Foto’s: Rob Klaucke – StreetGasm 2017

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*