Purmerend

Purmerend: laat je registreren als mantelzorger vóór 24 september

Purmerend – De landelijke dag van de mantelzorg is op zaterdag 10 november 2018. Purmerend besteedt hier graag aandacht aan, omdat mantelzorgers belangrijk werk verrichten. De dag is bedoeld om onze mantelzorgers in het zonnetje te zetten en ze een verwenmoment aan te bieden. Net als vorig jaar doet de gemeente Purmerend dit in de vorm van een cadeaubon die de mantelzorger naar eigen inzicht kan verzilveren.

Geregistreerde mantelzorgers krijgen de mogelijkheid om een cadeaubon aan te vragen. Mantelzorgers die in aanmerking willen komen voor een cadeaubon dienen zich voor 24 september te registreren.

In tegenstelling tot de landelijke dag overhandigt de gemeente de cadeaubonnen aan de geregistreerde mantelzorgers op vrijdag 9 november 2018 tussen 14.00 en 18.30 uur in het stadhuis.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Katinka de Lang – Ronde, mantelzorgregisseur bij de gemeente Purmerend. Telefoon (0299) 452 068.

Nog niet geregistreerde mantelzorgers kunnen zich registreren op www.purmerend.nl/mantelzorg


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.