112

Gestolen auto schampt vrachtwagen en vliegt in brand op de A7

WIJDEWORMER – De politie heeft vannacht een 28-jarige man klemgereden op de afrit van de A7 bij Wijdewormer, nadat hij in Amsterdam een auto had gestolen. Zo meldt onze mediapartner NH Nieuws.

Agenten zetten de achtervolging in, nadat ze de gestolen auto aan het nummerbord herkenden. De verdachte probeerde te ontkomen en schampte daarbij met het gestolen voertuig een vrachtwagen.

Daardoor begon de wagen te roken en moest de autodief het voertuig stilzetten op de afrit van de A7 bij Wijdewormer. De man probeerde nog te vluchten, “maar onze collega’s waren sneller”, vertelt een politiewoordvoerder.

De man is aangehouden en afgevoerd naar het politiebureau.

Bekijk hier het bericht van NH Nieuws inclusief video

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.