Purmerend

Ronkende motoren en donuts op de Baanstee (fotoverslag)

Purmerend – Kijken en bekeken worden. Dat was wat onze fotograaf dacht toen hij vanmiddag aanwezig was op de 4e editie van Carbecue van StreetGasm op de Baanstee. Hot rods, costum bikes, ronkende motoren en bijzondere sportauto’s. Ze waren er allemaal. Het evenement werd georganiseerd door Custom Dreams.

Carbecue is hét event voor de ware petrolhead. Tijdens deze editie van Carbecue draaide alles om gezelligheid en sfeer en was er genoeg te zien in en om de prachtige custom shop van Custom Dreams op de Weberstraat 33 in Purmerend.

Foto’s: Haico Kats.

Relevant artikel:

Zondagtip: bijzondere sportauto’s kijken op de Baanstee

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: