112Purmerend

Hennepkwekerij aangetroffen boven Action Weerwal

Purmerend – De ernstige waterlekkage vanochtend bij de Action is veroorzaakt door een in werking zijnde hennepkwekerij. De politie heeft zich toegang tot een pand boven de Action verschaft en een 37-jarige man aangehouden.

De hennepkwekerij is reeds ontmanteld door een gespecialiseerd bedrijf.

Eerder vandaag moest de Action sluiten vanwege de waterlekkage. De schade aan de Action-vestiging valt mee, zo laat het concern weten. Medewerkers hebben een schap kunnen beschermen met een afdekzeil. “We hebben een aantal artikelen moeten weggooien, maar echt niet veel”, aldus de woordvoerder. “Mensen kunnen nu weer veilig door de winkel lopen.

De woordvoerder van de Action hoopt dat de winkel nog vanmiddag open kan. “Medewerkers doen hun best om dit voor elkaar te krijgen. In ieder geval zal de Action morgen weer open zijn.”

Update 14:55 uur: Volgens sommige lezers van Regio Purmerend is de Action weer opengegaan. Ook de woordvoerder bevestigde dit om 15:05 uur aan onze redactie.

Foto’s: Haico Kats – regio11.nl

Relevant artikel:

Action Weerwal gesloten om ernstige waterlekkage

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.