* Noordbeemster112

Auto te water na aanrijding Middenweg Noordbeemster

Noordbeemster – Op de Middenweg is na een aanrijding een voertuig in het water terecht gekomen. Meerdere hulpdiensten waren aanrijdend. Uiteindelijk bleek de brandweer niet nodig te zijn.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Hoe de aanrijding is ontstaan is niet bekend. De bestuurder is ter plaatse door het ambulance personeel nagekeken maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

https://twitter.com/p2000_050/status/1032296112986746882

De berger heeft het voertuig uit het water gehaald en afgevoerd. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Haico Kats – meer op regio11.nl

Vindt u onze berichtgeving interessant en wilt u vrijwillig iets bijdragen? Een eenmalige of terugkerende donatie zou zeer gewaardeerd worden. Wij zijn afhankelijk van adverteerders en van u als lezer. Wij zullen onze berichtgeving nooit achter een betaalmuur zetten.

Naam*

E-mailadres*

Bedrag €*Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Een reaktie op de auto te water kan ik zeggen dat ik blij ben dat het met de bestuurder goed gaat maar wat me dwars zit is dat niemand incl de politie (alleen de bestuurder wel) zich heeft bekommerd om de 2 mannen die deze bestuurder uit de auto hebben gehaald. Misschien zou het de politie goed staan minimaal de namen te noteren en eventueel slachtofferhulp te bieden, niets van dat al, een mooi bedankje van de bestuurder is er gekomen maar van je grootste vriend helemaal niets, politie ga je schamen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by
%d bloggers liken dit: