Mijlpaal voor Purmerendse schrijver Cees Baerts

Purmerend – Cees leerde lezen en schrijven op twintigjarige leeftijd en is sindsdien, een Nederlandse taalliefhebber. Dat ging niet zonder slag of stoot. Zijn vrouw liet hem boodschappen doen met een lijstje en leerde hem netjes Nederlands schrijven. Later kocht zij een schijfmachine en een cursus Nederlands.

Overdag werd er gewerkt en in de avond was het blokken om het lezen en schrijven onder de knie te krijgen. Het resultaat mag er zijn, een prachtig boek met 35 geweldige verhalen. Zijn grootste wens, een boek uitgeven, is nu een feit.

Vanochtend kreeg Cees de eerste 1000 exemplaren thuis. “Waar laat ik nou zo’n berg boeken?”, vroeg Cees zich af op Twitter.

‘Het komt op als…’ geschreven door dyslect Cees Baerts zal op 6 september 2018 om 13:30 uur overhandigd worden aan Wethouder Harry Rotgans. De uitreiking van het eerste boek zal plaatsvinden in de Bibliotheek van Purmerend aan de Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend. De bundel is verkrijgbaar bij de betere boekwinkel of via Broca.nu.

35 korte komische, emotionele en vermakelijke verhalen. Elk verhaal speelt zich af in en rondom Amsterdam. In onderstaande video vertelt Cees een verhaal over Johan uit de bundel.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*