6.4 C
Purmerend
dinsdag 16 april 2024
HomePurmerendMijlpaal voor Purmerendse schrijver Cees Baerts

Mijlpaal voor Purmerendse schrijver Cees Baerts

Purmerend – Cees leerde lezen en schrijven op twintigjarige leeftijd en is sindsdien, een Nederlandse taalliefhebber. Dat ging niet zonder slag of stoot. Zijn vrouw liet hem boodschappen doen met een lijstje en leerde hem netjes Nederlands schrijven. Later kocht zij een schijfmachine en een cursus Nederlands.

Overdag werd er gewerkt en in de avond was het blokken om het lezen en schrijven onder de knie te krijgen. Het resultaat mag er zijn, een prachtig boek met 35 geweldige verhalen. Zijn grootste wens, een boek uitgeven, is nu een feit.

Vanochtend kreeg Cees de eerste 1000 exemplaren thuis. “Waar laat ik nou zo’n berg boeken?”, vroeg Cees zich af op Twitter.

‘Het komt op als…’ geschreven door dyslect Cees Baerts zal op 6 september 2018 om 13:30 uur overhandigd worden aan Wethouder Harry Rotgans. De uitreiking van het eerste boek zal plaatsvinden in de Bibliotheek van Purmerend aan de Waterlandlaan 40, 1441 MP Purmerend. De bundel is verkrijgbaar bij de betere boekwinkel of via Broca.nu.

35 korte komische, emotionele en vermakelijke verhalen. Elk verhaal speelt zich af in en rondom Amsterdam. In onderstaande video vertelt Cees een verhaal over Johan uit de bundel.



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,873FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
6.4 ° C
7.3 °
5.6 °
80 %
6.3kmh
100 %
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.