6.4 C
Purmerend
zaterdag 20 april 2024
Home* Edam-VolendamUil verrast Volendamse in slaapkamer

Uil verrast Volendamse in slaapkamer

Volendam – Het was gisterochtend flink schrikken voor een bewoonster aan de Deimpt in Volendam. Ze werd verrast door een rondfladderende steenuil in haar slaapkamer.

Het dier vloog uit het niets vlak langs het hoofd van de nietsvermoedende vrouw. Ze belde direct de dierenambulance. Kort daarop was de vogel nergens meer te bekennen en dacht de bewoonster dat het dier was ontsnapt. In de avond vloog de uil toch weer rond in haar slaapkamer. Na een korte zoekactie vond de dierenambulance de vogel achter een kast.

Bijzondere vangst

Het dier werd gevangen, kreeg wat te eten en werd daarna weer vrijgelaten. Voor de Dierenambulance Purmerend was het een bijzondere vangst: “In ons 40-jarig bestaan hebben wij al vele diersoorten uit woningen gehaald, maar een uil was voor ons toch echt de eerste keer.”

Overweegt u dierenambulance Waterland financieel te steunen?

Doet u dit dan rechtstreeks aan de Stichting dierenambulance Waterland, ING (NL 78 INGB 000 4056417) en niet via bijvoorbeeld Dierenlot, Dierenbescherming, Stichting Menodi of welke andere organisatie dan ook. U kunt er dan zeker van zijn dat uw gift of donatie voor 100% bij de dierenambulance komt. Want de dierenambulance is hier niet bij aangesloten en krijgt hier geen geld van!!



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,874FansLike
2,548VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.4 ° C
7.2 °
5.5 °
79 %
4.9kmh
96 %
za
8 °
zo
10 °
ma
9 °
di
9 °
wo
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.