1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* ogen en orenOgen en Oren: Lelijk van de trap gevallen

Ogen en Oren: Lelijk van de trap gevallen

Purmerend – We zijn onderweg als we een buitendeur open zien staan. Ik weet wie daar woont en besluit een kijkje te nemen. Op mijn geroep reageert de bewoonster, zij blijkt van twee trappen gevallen te zijn en heeft de hulpdienst aan de lijn.

Ze geeft het toestel aan mij en ik vraag hoe lang het gaat duren. De vrouw zit onder het bloed, maar schijnt verder in orde te zijn. Wel wat van slag, maar dat lijkt mij normaal. Wij wachten de ambulance af dragen de boel over en gaan verder met ons rondje. Later blijkt de vrouw toch nog 14 dagen gehospitaliseerd te zijn geweest, gelukkig waren wij in de buurt en konden de vrouw gerust stellen door te blijven wachten op de hulpdienst.

__________________

Ed de Laater houdt ons regelmatig op de hoogte van zijn belevenissen tijdens zijn bezigheden voor Ogen en Oren. Ed en 200 andere vrijwilligers, lopen regelmatig rondes door Purmerend en de Beemster. Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Dit kunnen bewoners bijvoorbeeld doen door de politie te bellen als ze iets verdachts zien. Wilt u ook deelnemen aan Ogen en Oren? Kijk dan voor meer info op de website.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.