* ogen en orenPurmerend

Ogen en Oren: Lelijk van de trap gevallen

Purmerend – We zijn onderweg als we een buitendeur open zien staan. Ik weet wie daar woont en besluit een kijkje te nemen. Op mijn geroep reageert de bewoonster, zij blijkt van twee trappen gevallen te zijn en heeft de hulpdienst aan de lijn.

Ze geeft het toestel aan mij en ik vraag hoe lang het gaat duren. De vrouw zit onder het bloed, maar schijnt verder in orde te zijn. Wel wat van slag, maar dat lijkt mij normaal. Wij wachten de ambulance af dragen de boel over en gaan verder met ons rondje. Later blijkt de vrouw toch nog 14 dagen gehospitaliseerd te zijn geweest, gelukkig waren wij in de buurt en konden de vrouw gerust stellen door te blijven wachten op de hulpdienst.

__________________

Ed de Laater houdt ons regelmatig op de hoogte van zijn belevenissen tijdens zijn bezigheden voor Ogen en Oren. Ed en 200 andere vrijwilligers, lopen regelmatig rondes door Purmerend en de Beemster. Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Dit kunnen bewoners bijvoorbeeld doen door de politie te bellen als ze iets verdachts zien. Wilt u ook deelnemen aan Ogen en Oren? Kijk dan voor meer info op de website.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.