6.8 C
Purmerend
dinsdag 28 maart 2023
Home112Diensthond Loki bijt verdachte mishandeling in been

Diensthond Loki bijt verdachte mishandeling in been

Purmerend – Op zondagochtend rond 02.30 uur heeft de politie een 44-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man zou een 23-jarige vrouw uit Groningen vanuit het niets in het gezicht hebben geslagen.

Het slachtoffer liep met een vriendin over de Plantsoengracht toen zij ineens door de Amsterdammer werd geslagen. De man liep ondertussen samen met een andere man in de richting van het Looijersplein. Toen de politie arriveerde en het tweetal tot stoppen maande, voldeed één van hen hieraan. Deze man verklaarde niets te hebben gezien.

Korte tijd later kwam de Amsterdammer teruggelopen en liepen de gemoederen hoog op. De agenten moesten de partijen meerdere malen uit elkaar helen. Uiteindelijk werd besloten de man aan te houden, echter weigerde hij hieraan mee te werken en probeerde een agent vast te pakken. De Amsterdammer werd naar de grond gebracht maar ook op de grond bleef hij zich verzetten.

Hierop werd de hondengeleider met zijn diensthond ingezet. Diensthond Loki beet de man in zijn been en op dat moment staakte hij zijn verzet. De verdachte kon worden overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer deed na haar ziekenhuisbezoek aangifte tegen de man.


4 GRATIS kussens

Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,211FansLike
2,236VolgersVolg
1,562VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.5 °
68 %
0.9kmh
100 %
di
7 °
wo
12 °
do
12 °
vr
10 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.