112Purmerend

Diensthond Loki bijt verdachte mishandeling in been

Purmerend – Op zondagochtend rond 02.30 uur heeft de politie een 44-jarige man uit Amsterdam aangehouden. De man zou een 23-jarige vrouw uit Groningen vanuit het niets in het gezicht hebben geslagen.

Het slachtoffer liep met een vriendin over de Plantsoengracht toen zij ineens door de Amsterdammer werd geslagen. De man liep ondertussen samen met een andere man in de richting van het Looijersplein. Toen de politie arriveerde en het tweetal tot stoppen maande, voldeed één van hen hieraan. Deze man verklaarde niets te hebben gezien.

Korte tijd later kwam de Amsterdammer teruggelopen en liepen de gemoederen hoog op. De agenten moesten de partijen meerdere malen uit elkaar helen. Uiteindelijk werd besloten de man aan te houden, echter weigerde hij hieraan mee te werken en probeerde een agent vast te pakken. De Amsterdammer werd naar de grond gebracht maar ook op de grond bleef hij zich verzetten.

Hierop werd de hondengeleider met zijn diensthond ingezet. Diensthond Loki beet de man in zijn been en op dat moment staakte hij zijn verzet. De verdachte kon worden overgebracht naar het politiebureau. Het slachtoffer deed na haar ziekenhuisbezoek aangifte tegen de man.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.