7.5 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
HomedierenInternationale hondendag: Is jouw hond de mooiste? Dan win jij een honden-verwen-pakket!

Internationale hondendag: Is jouw hond de mooiste? Dan win jij een honden-verwen-pakket!

Purmerend – Vandaag is het internationale hondendag. De hondendag is in 2004 verzonnen door de Amerikaanse Colleen Paige die zich sterk maakt voor de belangen van iedere hond en adoptie aanmoedigt. Iedere 26 augustus wordt er stilgestaan bij de vele honden die zich inzetten om mensenlevens te redden, gehandicapten te helpen en veiligheid en troost brengen.

Het initiatief is in die 14 jaar al snel uitgegroeid tot iets waar mensen wereldwijd aandacht aan besteden. Inmiddels is hondendag voor alle honden op de wereld: 100 procent ras, kruising of vuilnisbakkenras en van politiehond tot drugshond en van schoothond tot blindengeleidehond.

Tijd om de Purmerendse honden in het zonnetje te zetten! Post hieronder een foto van jouw hond en vertel waarom deze hond bijzonder is. De winnaar krijgt een speciaal honden-verwen-pakket thuis!

Let op: alleen de foto’s onder het bericht op de FB-pagina van RegioPurmerend of op de site van RegioPurmerend.nl worden bekeken. Als je een foto plaatst onder een gedeeld bericht heb je kans dat wij dat niet zien. De winnaar wordt op 27 augustus om 20:00 uur bekend gemaakt!



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,844FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
7.5 ° C
8.3 °
6.6 °
79 %
8.1kmh
99 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.