* TheaterPurmerend

Pip en Pelle spelen laatste show in Purmerend!

Purmerend – Het bekende tv-duo Pip en Pelle sluiten hun succesvolle theatertour af in Purmerend! Op 09 september zullen zij voor de laatste keer dit seizoen de zaal plat spelen. Met hun groots en humoristisch opgezette liveshow, die bol staat van leuke liedjes, belooft het weer een interactieve maar vooral vrolijke, laatste voorstelling te worden.

Exact vijf jaar geleden kwam het duo voor de eerste keer de Purmerendse huiskamers binnen met hun, toen nog, gloednieuwe televisieserie. Een mannetje met een brilletje en een blauwe spencer, een meisje met twee vlechtjes en een lachende bloem op haar trui. Het bleek een gouden greep. Vijf jaar naar dato, vier series en één bioscoopfilm verder, is het duo populairder dan ooit! Samen met Arie de Postbode toeren ze met succes al het hele jaar door Nederland, met hun jubileumshow. Maarcspelen dan nu echt hun laatste tournee voorstelling, exclusief in Purmerend!

In deze gloednieuwe show draait het allemaal om de verjaardag van Pip en Pelle. Maar als ze plots een gekke brief van De Grote Directeur ontvangen, begint de chaos. Paraderende prinsen, rondvliegende kaktussen, dansende dwergen… Alles komt in hoog tempo voorbij in deze knotsgekke, feestelijke familievoorstelling.

09 september a.s. geven Pip en Pelle hun laatste show in Theater het Stamhuis. Kaarten zijn voor €9,50 te koop via www.pipenpelle.com en op de dag zelf aan de kassa. Ook zijn er speciale familietickets en peuter-tickets te verkrijgen.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.