4.6 C
Purmerend
maandag 6 februari 2023
Home* TheaterPip en Pelle spelen laatste show in Purmerend!

Pip en Pelle spelen laatste show in Purmerend!

Purmerend – Het bekende tv-duo Pip en Pelle sluiten hun succesvolle theatertour af in Purmerend! Op 09 september zullen zij voor de laatste keer dit seizoen de zaal plat spelen. Met hun groots en humoristisch opgezette liveshow, die bol staat van leuke liedjes, belooft het weer een interactieve maar vooral vrolijke, laatste voorstelling te worden.

Exact vijf jaar geleden kwam het duo voor de eerste keer de Purmerendse huiskamers binnen met hun, toen nog, gloednieuwe televisieserie. Een mannetje met een brilletje en een blauwe spencer, een meisje met twee vlechtjes en een lachende bloem op haar trui. Het bleek een gouden greep. Vijf jaar naar dato, vier series en één bioscoopfilm verder, is het duo populairder dan ooit! Samen met Arie de Postbode toeren ze met succes al het hele jaar door Nederland, met hun jubileumshow. Maarcspelen dan nu echt hun laatste tournee voorstelling, exclusief in Purmerend!

In deze gloednieuwe show draait het allemaal om de verjaardag van Pip en Pelle. Maar als ze plots een gekke brief van De Grote Directeur ontvangen, begint de chaos. Paraderende prinsen, rondvliegende kaktussen, dansende dwergen… Alles komt in hoog tempo voorbij in deze knotsgekke, feestelijke familievoorstelling.

09 september a.s. geven Pip en Pelle hun laatste show in Theater het Stamhuis. Kaarten zijn voor €9,50 te koop via www.pipenpelle.com en op de dag zelf aan de kassa. Ook zijn er speciale familietickets en peuter-tickets te verkrijgen.


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,210FansLike
2,236VolgersVolg
1,549VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
4.6 ° C
5.6 °
3.3 °
92 %
2.6kmh
34 %
ma
7 °
di
5 °
wo
6 °
do
6 °
vr
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.