Kunst in de etalage, thema dieren in de kunst

Purmerend – Ook dit jaar heeft de stichting Kunst en Crearoute Purmerend weer een etalageroute georganiseerd om alvast warm te lopen voor de Kunstroute die in het weekend van 6 en 7 oktober zal plaatsvinden.

De winkeliers die hun etalage beschikbaar hebben gesteld bevinden zich in de Peperstraat en Padjedijk. 15 Kunstenaars laten één van hun werken zien die is gemaakt in het thema van dit jaar; ‘dieren in de kunst’. De kunstwerken zijn te zien van 15 september tot 5 oktober 2018. 15 september om 15:00 uur zal wethouder van Kunst en Cultuur Eveline Tijmstra bij Office Plaza Peperstraat 14 de opening verrichten.

De kunstenaars zullen aanwezig zijn om hun werken toe te lichten, u bent van harte uitgenodigd om deze tocht met hen mee te lopen!

Relevant artikel:

Kunst in de etalage, thema Selfie

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*