* KunstPurmerend

Kunst in de etalage, thema dieren in de kunst

Purmerend – Ook dit jaar heeft de stichting Kunst en Crearoute Purmerend weer een etalageroute georganiseerd om alvast warm te lopen voor de Kunstroute die in het weekend van 6 en 7 oktober zal plaatsvinden.

De winkeliers die hun etalage beschikbaar hebben gesteld bevinden zich in de Peperstraat en Padjedijk. 15 Kunstenaars laten één van hun werken zien die is gemaakt in het thema van dit jaar; ‘dieren in de kunst’. De kunstwerken zijn te zien van 15 september tot 5 oktober 2018. 15 september om 15:00 uur zal wethouder van Kunst en Cultuur Eveline Tijmstra bij Office Plaza Peperstraat 14 de opening verrichten.

De kunstenaars zullen aanwezig zijn om hun werken toe te lichten, u bent van harte uitgenodigd om deze tocht met hen mee te lopen!

Relevant artikel:

Kunst in de etalage, thema Selfie

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.