112Purmerend

Tweede verdachte aangehouden voor overval KFC in 2016

Purmerend – De politie heeft dinsdag een tweede verdachte aangehouden voor een overval op de KFC aan de Verzetslaan. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Spijkenisse. De overval vond plaats op 11 augustus 2016.

Op 11 augustus 2016 werd de KFC aan de Verzetslaan overvallen door drie gemaskerde personen. De drie personen hadden het personeel bedreigd en gingen er met een geldbedrag vandoor. In februari vorig jaar is er al een 28-jarige man uit Purmerend aangehouden.

De 28-jarige man die vorig jaar is aangehouden moest voor drie jaar de gevangenis in voor de overval. Ook moet hij een slachtoffer ruim 3000 euro schadevergoeding betalen.

De man beriep zich gedurende zijn proces aanhoudend op zijn zwijgrecht, maar de rechtbank in Alkmaar zag genoeg technisch bewijs in het dossier om hem voor zijn aandeel in de overval te veroordelen. Justitie had 40 maanden gevangenisstraf tegen de man geëist.

Verder onderzoek leidde naar een 30-jarige vrouw uit Spijkenisse. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. Het onderzoek gaat verder.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.