1.4 C
Purmerend
zaterdag 2 december 2023
Home112Tweede verdachte aangehouden voor overval KFC in 2016

Tweede verdachte aangehouden voor overval KFC in 2016

Purmerend – De politie heeft dinsdag een tweede verdachte aangehouden voor een overval op de KFC aan de Verzetslaan. Het gaat om een 30-jarige vrouw uit Spijkenisse. De overval vond plaats op 11 augustus 2016.

Op 11 augustus 2016 werd de KFC aan de Verzetslaan overvallen door drie gemaskerde personen. De drie personen hadden het personeel bedreigd en gingen er met een geldbedrag vandoor. In februari vorig jaar is er al een 28-jarige man uit Purmerend aangehouden.

De 28-jarige man die vorig jaar is aangehouden moest voor drie jaar de gevangenis in voor de overval. Ook moet hij een slachtoffer ruim 3000 euro schadevergoeding betalen.

De man beriep zich gedurende zijn proces aanhoudend op zijn zwijgrecht, maar de rechtbank in Alkmaar zag genoeg technisch bewijs in het dossier om hem voor zijn aandeel in de overval te veroordelen. Justitie had 40 maanden gevangenisstraf tegen de man geëist.

Verder onderzoek leidde naar een 30-jarige vrouw uit Spijkenisse. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte. Het onderzoek gaat verder.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,521VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
1.4 ° C
2.2 °
0.5 °
79 %
2.2kmh
95 %
za
2 °
zo
2 °
ma
5 °
di
8 °
wo
6 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.