1.4 C
Purmerend
zondag 3 december 2023
Home* ogen en orenOgen en oren: Eerlijkheid duurt het langst

Ogen en oren: Eerlijkheid duurt het langst

Purmerend – Ik zie een oproep om uit te kijken naar een verloren portemonnee. Tegen de gewoonte in ga ik een kwartier eerder fietsen. Ik zie op het dak van een geparkeerde auto iets liggen wat een portemonnee blijkt te zijn.

Op een rustige plek bekijk ik de pasjes om een adres te achterhalen. Gelukkig vond ik een adres. Ik belde aan bij de bewuste woning en vertelde de eigenaar dat zijn verloren eigendom was gevonden. Hij was zeer blij en ontdaan over zoveel eerlijkheid. Op zijn vraag of er nog geld inzat, moest ik het antwoord schuldig blijven. De eerder gepinde €300,00 bleek er nog in te zitten! Eigenaar blij, ik blij! Daarna nog een leuke ronde door de wijk gedaan

 

__________________

Ed de Laater houdt ons regelmatig op de hoogte van zijn belevenissen tijdens zijn bezigheden voor Ogen en Oren. Ed en 200 andere vrijwilligers, lopen regelmatig rondes door Purmerend en de Beemster. Het doel van het project is om bewoners te bewegen zelf op pad te gaan en de wijk met andere ogen te bekijken. Dit kunnen bewoners bijvoorbeeld doen door de politie te bellen als ze iets verdachts zien. Wilt u ook deelnemen aan Ogen en Oren? Kijk dan voor meer info op de website.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,741FansLike
2,522VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
1.4 ° C
2.2 °
-0 °
82 %
1.3kmh
49 %
zo
2 °
ma
2 °
di
5 °
wo
7 °
do
4 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.