Purmerend

Volkszanger Mick Harren mag van rechter weer terug naar huis

Purmerend – Volkszanger Mick Harren mag weer naar zijn huis in Purmerend. Dat heeft de rechter in Alkmaar vanmiddag bepaald.

Harren werd eind juli opgepakt nadat hij in restaurant De Stallen op de Koemarkt een pistool tegen het hoofd van zijn ex-stiefzoon had gezet. Begin vorig maand werd hij vrijgelaten, maar wel met een contact- en gebiedsverbod op zak.

‘Vertrouwde omgeving’

De rechtbank ging akkoord met zijn vrijlating onder voorwaarde dat hij de komende maanden niet meer in zijn woonplaats Purmerend komt. Die speciale voorwaarden zijn dus nu versoepeld. “Goed nieuws! Beperking ingetrokken, mag weer terug mijn huis in in Purmerend”, schrijft Harren op Twitter. “Gelukkig voor mijn dochter Semmy in haar vertrouwde omgeving!”

Harren moet zich nog op een later moment verantwoorden voor de rechter vanwege het vuurwapen-incident. Op 8 november moet hij voorkomen.

Relevante artikelen:

Mick Harren: “Vreselijk veel spijt” (video)

‘Volkszanger Mick Harren zet pistool tegen hoofd ex-stiefzoon in stampvolle kroeg’

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.