ondernemersPurmerend

Xenos Purmerend gaat sluiten

Purmerend – Op 6 oktober 2018 zal Xenos in Purmerend de deuren voor de laatste keer openen. 34 vestigingen van het bedrijf gingen Purmerend al voor. Onze Xenos is de 35e en daarmee laatste in de aangekondigde ontmanteling van een deel van de Xenos winkels.

Xenos Purmerend zal worden omgetoverd tot een Casa. Al het personeel van de vestiging gaat mee naar de nieuwe formule.

Het assortiment van Casa bestaat uit decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Vergelijkbaar met Xenos, maar meer van deze tijd. Casa koopt niet langer individuele producten aan, maar stelt kwalitatieve collecties samen die één geheel vormen, hiermee speelt het bedrijf meer in op een complete woonbeleving.

Vanaf dit moment geldt er bij Xenos Purmerend een korting van 25% op het hele assortiment. Naarmate de laatste verkoopdag dichterbij komt, wordt het kortingspercentage verhoogd.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.