9.3 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
HomeondernemersXenos Purmerend gaat sluiten

Xenos Purmerend gaat sluiten

Purmerend – Op 6 oktober 2018 zal Xenos in Purmerend de deuren voor de laatste keer openen. 34 vestigingen van het bedrijf gingen Purmerend al voor. Onze Xenos is de 35e en daarmee laatste in de aangekondigde ontmanteling van een deel van de Xenos winkels.

Xenos Purmerend zal worden omgetoverd tot een Casa. Al het personeel van de vestiging gaat mee naar de nieuwe formule.

Het assortiment van Casa bestaat uit decoratie- en geschenkartikelen, huishoudtextiel, keukenaccessoires en meubelen voor in en rond het huis. Vergelijkbaar met Xenos, maar meer van deze tijd. Casa koopt niet langer individuele producten aan, maar stelt kwalitatieve collecties samen die één geheel vormen, hiermee speelt het bedrijf meer in op een complete woonbeleving.

Vanaf dit moment geldt er bij Xenos Purmerend een korting van 25% op het hele assortiment. Naarmate de laatste verkoopdag dichterbij komt, wordt het kortingspercentage verhoogd.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.3 ° C
10 °
8.9 °
80 %
9.4kmh
99 %
wo
10 °
do
11 °
vr
7 °
za
7 °
zo
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.