* CityMarketingPurmerend

Logo CityMarketing Purmerend onthuld

Purmerend – Vanavond is CityMarketing in Purmerend officieel van start gegaan. Samen met betrokken Purmerenders is op de Kaasmarkt in bescheiden kring het startsein gegeven. Dit gebeurde door de onthulling van het logo die hiervoor gebruikt gaan worden. CityMarketing gaat zich profileren onder de naam “Purmerend Waterlands Goed”.

Ondernemer binnenstad Richard Gort: “Waarom CityMarketing? We willen met zijn allen deze stad op de kaart zetten en met zijn allen dan bedoel ik de ondernemers, burgers, gemeente, iedereen. Iedereen wil deze stad op de kaart zetten. We willen een positief imago van Purmerend uitdragen. We willen laten zien zien dat je hier kunt wonen, werken, beleven, recreëren en toeristen trekken. De aankomende tijd zult u meer van CityMarketing horen.”

Na de onthulling van het logo waren de meningen verdeeld. “Het lijkt wel op een whiskymerk” en “Als dit Purmerend op de kaart moet zetten, dan lust ik er nog wel een paar”. Maar ook: “Een echt logo wat bij deze stad past” en “Mooi groen, een stier, echt Purmerend”.

Begin van dit jaar trok de gemeenteraad €150.000 per jaar voor de aankomende jaren uit als subsidie om dit voor elkaar te krijgen.

Meer informatie op: purmerendwaterlandsgoed.nl

Wat vindt u van het net onthulde logo van CityMarketing?

  • Top. (54%, 40 Votes)
  • Niets aan. (35%, 26 Votes)
  • Purmerends. (9%, 7 Votes)
  • Geweldig. (1%, 1 Votes)
  • Geen mening. (0%, 0 Votes)

Totaal aantal stemmers: 74

Stem hier

Laden ... Laden ...

Foto’s: Rob Klaucke

 Wij maken met veel plezier het nieuws. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.