* CityMarketingPurmerend

Purmerend CityMarketing laat zich zien

Purmerend – Vanavond is het pas zover. Maar de CityMarketing laat zich al zien in het straatbeeld van Purmerend. Op diverse plekken in de binnenstad zijn afbeeldingen gekrijt en die hebben te maken met vanavond.

Vanavond vindt de officiële start van citymarketing in Purmerend plaats met onthulling van het nieuwe logo. Om 18.30 uur zijn bewoners en ondernemers van harte welkom op de Kaasmarkt om samen te proosten op een succesvolle start.

Purmerend op de kaart zetten

Citymarketing in Purmerend gaat bijdragen aan het vergroten van de herkenbaarheid van de binnenstad en haar ondernemers. Purmerend heeft veel te bieden op het gebied van wonen, werken en verblijven maar is nog te weinig zichtbaar. Met citymarketing komt daar verandering in. Na een periode van keuzes maken en knopen doorhakken achter de schermen, is Purmerend er klaar voor om samen met betrokken bewoners en ondernemers de stad op de kaart te gaan zetten.

Tijdens de lancering wordt het logo voor citymarketing onthuld met champagne en wordt er gezamenlijk getoost op een succesvolle start van citymarketing in Purmerend

Meer informatie op: purmerendwaterlandsgoed.nl

Begin Nazomerfeestweek

Dit is tevens het begin van de Nazomerfeestweek. Dit jaar is het kaasconcert als opening van de Nazomerfeestweek nieuw leven ingeblazen. Het Purmerends stedelijk Orkest zal de invulling van deze avond op zich nemen. Het programma van het eerste Kaasconcert vanavond is al ingevuld en blijft geheim. Dus kom naar de Kaasmarkt en laat je verrassen!

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....